همبرگر گیاهی جدید مکدونالد
برند مکدونالد با تبعیت از شرکت «ایمپاسیبل فود» از فروش همبرگر با گوشت گیاهی تهیه شده از سلولهای بنیادی خوک در کالیفرنیا خبر داده است.
این برند امیدوار است مصرف گوشتهای گیاهی به کاهش گرمایش کره زمین و حفاظت بهتر ازمحیط زیست منجر شود. برای تولید گوشت گیاهی از مولکولی به نام heme استفاده میشود که در تمامی موجودات زنده وجود دارد و تعداد آن در عضلات حیوانات بسیار زیاد است. از این طریق میتوان انواع «دیانای» را برای تولید گوشت گیاهی تهیه و آنها را با مواد مختلف دارای ارزش غذایی زیاد مخلوط کرد.